Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, ziyarete gelen konukların projesini önemsediklerini belirterek, “Gençlerimizin sportif, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak her projeye önem veriyoruz. Erva Spor Kulübü Projesi de bu anlamda ilimiz gençlerine yeni ufuklar açacaktır. Bu tür kıymetli girişimleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Muammer Benli, Kayseri Erva Spor Okulları Spor Koordinatörü Hulusi Sancak, Yesevi Hareketi Operasyonel Kurumlar Başkanı Fazlı Köse, Türkiye Kick Boks Federasyonu Koordinatörü ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Haluk Erdoğan ile Yesevi Hareketi Adıyaman İl Başkanı Dilek Çalışır, Gençlik ve Sor İl Müdürü Hüseyin Elüstü’yü makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Adıyaman’da hayata geçirilmesi planlanan Erva Spor Kulübü Projesi hakkında istişarelerde bulunuldu ve gençlerimizin gelişimine katkı sunacak çalışmalar değerlendirildi.
Elüstü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere yer verdi: “Gençlerimizin sportif, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak her projeye önem veriyoruz. Erva Spor Kulübü Projesi de bu anlamda ilimiz gençlerine yeni ufuklar açacaktır. Bu tür kıymetli girişimleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Haber Merkezi



EĞİTİM
14 saat önceGENEL
13 gün önceGENEL
20 gün önceVİDEO GALERİ
20 gün önceSPOR
27 Ekim 2026GENEL
27 Ekim 2026GENEL
27 Ekim 2026
1
SANKO Okulları’nın Tenis Başarısı
7945 kez okundu
2
SANKO Okulları Öğrencisi Sakmak, turnuvada iki altın madalya ve bir kupa kazandı
7767 kez okundu
3
Galatasarayda babalarını takip eden çocukları! Hamza Yiğit Akman…
7759 kez okundu
4
Mesut Özil’den Endonezya’ya ziyaret
7008 kez okundu
5
Kahta Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mustafa Yavaş, Türkiye Şampiyonu oldu!
6191 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.