UEFA Şampiyonlar Ligi 2026-2027 sezonu lig aşaması kura çekimi, Monako’daki Grimaldi Forum’da gerçekleştirildi.
Kura çekiminde Fenerbahçe’yi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Selim Kosif ile Futbol Direktörü Oğuz Çetin temsil etti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da kura çekimini yerinde takip etti.
FENERBAHÇE’NİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Kura sonucunda Fenerbahçe; İspanya’dan Atletico Madrid ve Villarreal, İngiltere’den Liverpool ve Aston Villa, İtalya’dan Roma, Ukrayna’dan Shakhtar Donetsk, Çekya’dan Slavia Prag ve Avusturya’dan LASK ile eşleşti.
Sarı-lacivertliler, lig aşamasında sekiz farklı rakiple birer maç oynayacak. Karşılaşmaların dördü İstanbul’da, dördü ise deplasmanda gerçekleştirilecek.
LIVERPOOL VE ROMA İSTANBUL’A GELİYOR
Fenerbahçe, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Liverpool’un yanı sıra Roma, Villarreal ve Slavia Prag’ı İstanbul’da ağırlayacak.
Sarı-lacivertliler deplasmanda ise Atletico Madrid, Aston Villa, Shakhtar Donetsk ve LASK ile karşı karşıya gelecek
MAÇ TAKVİMİ UEFA TARAFINDAN AÇIKLANACAK
Lig aşamasında toplam sekiz karşılaşmaya çıkacak Fenerbahçe’nin maçlarının oynanacağı tarihler ve başlama saatleri, UEFA tarafından açıklanacak kesin fikstürle belli olacak.
Kaynak : PERRE





GENEL
6 gün önceGENEL
13 gün önceASAYİŞ
13 gün önceSPOR
29 gün önceGENEL
21 Ekim 2026GENEL
21 Ekim 2026GENEL
21 Ekim 2026
1
Galatasarayda babalarını takip eden çocukları! Hamza Yiğit Akman…
7747 kez okundu
2
Mesut Özil’den Endonezya’ya ziyaret
6996 kez okundu
3
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
6919 kez okundu
4
Maradona için futbol maçlarında anma törenleri yapılacak
5915 kez okundu
5
Galatasaray’da 230 bin euroluk kahraman: Taylan Antalyalı!.
3510 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.