Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hayrettin İpekoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sivil toplum kuruluşlarını (STK) ilgilendiren önemli bir gelişmeyi duyurdu.
Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hayrettin İpekoğlu, Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sivil toplum kuruluşlarını (STK) ilgilendiren önemli bir gelişmeyi duyurdu. İçişleri Bakanlığı ile PTT arasında gerçekleştirilen entegrasyon çalışmaları sonucunda, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) artık dernekler için de aktif hale getirildi.
Paylaşımda “Derneklere elektronik tebligat dönemi başladı!” ifadelerini kullanarak, yeni dönemin başladığını belirtti. Açıklamada, STK’ların resmi bildirim ve yazışmalarını dijital ortamdan alabilmeleri için UETS hesaplarını bir an önce aktifleştirmeleri gerektiği vurgulandı.
Bakanlık tarafından yürütülen dijitalleşme süreci kapsamında devreye alınan UETS ile artık derneklere yapılacak resmi tebligatlar elektronik ortam üzerinden gerçekleştirilecek. Böylece hem tebligat sürelerinde hız kazanılması hem de kağıt israfının önüne geçilmesi amaçlanıyor.
Kaynak : BHA
GENEL
4 gün önceASAYİŞ
4 gün önceSPOR
20 gün önceGENEL
11 Ekim 2026GENEL
11 Ekim 2026GENEL
11 Ekim 2026SİYASET
11 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32181 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25506 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15000 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13344 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12711 kez okundu