Kahtalı Mıçe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Kahta İlçe Müftüsü Süleyman Turul ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konferansta konuşan Prof. Dr. Maranki, insanın kaderinin ve ömrünün değişmeyeceğini; ancak sağlıklı ve kaliteli bir yaşamın mümkün olduğunu vurguladı. Katılımcılarla kozmik bilimin insan sağlığı üzerindeki etkileri ve doğal yaşamın önemi üzerine değerli bilgiler paylaştı.
Program’da ilçenin içme suyuna dair özel bir analiz gerçekleştiren Prof. Dr. Ahmet Maranki, test sonuçlarının beklentilerin üzerinde çıktığını ifade etti.
Maranki, Kahta’nın içme suyunun, piyasada yaygın olarak tüketilen birçok hazır su markasından daha kaliteli olduğunu belirterek, bu önemli başarıdan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç’ı tebrik etti. Bu sonucun, Kahta Belediyesi’nin sağlıklı yaşam konusundaki hassasiyetinin ve özverili çalışmalarının somut bir göstergesi olduğunu dile getirdi.
Programın sonunda Kahta Belediye Başkanımız Mehmet Can Hallaç, Prof. Dr. Ahmet Maranki’ye plaket takdim etti.
Kaynak : PHA



GENEL
14 saat önceASAYİŞ
14 saat önceSPOR
16 gün önceGENEL
08 Ekim 2026GENEL
08 Ekim 2026GENEL
08 Ekim 2026SİYASET
08 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32174 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25499 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14993 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13340 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12706 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.