Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Ramazan ayı süresince gece poliklinik hizmeti verilmeye başlandı. Uygulama kapsamında vatandaşlar, 16.00 ile 22.30 saatleri arasında randevu alarak muayene olabilecek.
Randevuların, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) mobil uygulaması ve internet sitesi ile ALO 182 hattı üzerinden oluşturulabileceği bildirildi.
Başhekim Abdullah Yaman, Ramazan ayında ağız ve diş sağlığının ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek, vatandaşları randevu oluşturmaya davet etti.
Yaman, “Ramazan ayı boyunca da vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlığını korumaları büyük önem taşıyor. Bu nedenle gece poliklinik hizmetimizi başlattık” dedi.
Gece hizmetinin, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı amaçladığını ifade eden Yaman, “Tüm vatandaşlarımızı randevu oluşturarak hizmetlerimizden faydalanmaya davet ediyoruz. Sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan geçirmeniz dileğiyle” ifadelerini kullandı.
Kaynak : PERRE
EĞİTİM
5 gün önceGENEL
17 gün önceGENEL
24 gün önceASAYİŞ
24 gün önceSPOR
31 Ekim 2026GENEL
31 Ekim 2026GENEL
31 Ekim 2026
1
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25563 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20720 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde yetişkin kemik iliği nakil ünitesi hizmete açıldı
7942 kez okundu
4
Skolyoz Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar paneli
7765 kez okundu
5
MHRS’de Yeni Dönem: “Aile Hekimine Yönlendirme” Uygulaması Başladı
5867 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.