İhsan Maskar, toplantıya ilişkin açıklamasında, avlanmayı düzenleyen kararlar aldıklarını ve bunları Merkez Av Komisyonuna ileteceklerini belirtti.
Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan toplantıya İl Jandarma Komutanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde bulunan üyeler ile Avcı Dernek Başkanları ve Avcı üyeler katıldı.
Merkez Av Komisyonunda değerlendirilmek üzere toplantı gündem maddeleri ile ilgili görüş ve öneriler doğrultunda toplantı kararları alındı.
Kaynak: PHA

EĞİTİM
12 saat önceGENEL
9 gün önceKÜLTÜR - SANAT
11 gün önceGENEL
11 gün önceKÜLTÜR - SANAT
08 Kasım 2025KÜLTÜR - SANAT
08 Kasım 2025GENEL
08 Kasım 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
66813 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
29839 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23076 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22447 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18425 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.