DOLAR 38,1868 0.56%
EURO 43,6164 0.36%
ALTIN 4.083,800,54
BITCOIN 3212684-0,13%
Adıyaman
23°

AÇIK

02:00

İMSAK Vakti

Adıyaman’da balık tezgahları canlandı

Ülke genelinde havaların serinlemesi ve balık yasağının kalkmasıyla birlikte Adıyaman’da taze balıklar tezgahlarda yerini aldı.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs (Covid-19) salgının balık esnafının da olumsuz etkilendiği söyleyen Mustafa Kaplan, işlerin açılmasıyla mutlu olduklarını söyledi.

Balık fiyatlarında yaşanan artıştan kendilerinin de memnun olmadığını söyleyen Kaplan, “Havaların daha soğuk ve yağışlı olduğundan balık satışlarımız daha çok oluyor. Bizim için yağışlı ve soğuk hava işlerimizin daha iyi olmasına neden oluyor. Balık satışlarımız pandemiden dolayı, temel ihtiyaç olmadığından dolayı vatandaşlarımız daha çok temel ihtiyaçlarına yönelmişti. Pandemi balık satıcılarını da vurdu. Geçen yıl ve bu yıl arasında balık fiyatlarında yüzde 40 artış var. Bu durumdan bizler de memnun değiliz. Ama kış aylarının yaklaşmasından dolayı satışlarımızda hareketlilik olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.