Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli özel harekat polis memuru Turan Ersayin, bir süredir yakalandığı hastalık nedeniyle Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi gördüğü esnada dün gece doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Ersayin’ın cenazesi sabah saatlerinde Adıyaman Havaalanına getirildi. Türk Bayrağına sarılı tabutunu tören mangası tarafından cenaze aracı ile Besni ilçesine bağlı Şambayat Beldesine getirildi.
Zübeyde ve Mehmet Ersayin’in 2 kız, 3 erkek çocuğunun en küçüğü olan Turan Ersayin’in cenaze törenine Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, yakınları ile TSK temsilcileri katıldı.
Ulu Cami’nde İl Müftüsü Mehmet Taşçı’nın kıldırdığı namazın ardından nöbet arkadaşlarının omuzlarında Şambayat Belde mezarlığında toprağa verildi.
Kaynak: PHA
Haberin Videosu :


EĞİTİM
6 gün önceGENEL
18 gün önceGENEL
25 gün önceASAYİŞ
25 gün önceSPOR
01 Kasım 2026GENEL
01 Kasım 2026GENEL
01 Kasım 2026
1
Kaçak tütüne Balıkesir’den düğmeye basıldı
10461 kez okundu
2
Adıyaman’da bandrolsüz 400 kilo sucuk ele geçirildi
6528 kez okundu
3
Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı – Videolu Haber
6120 kez okundu
4
Otel enkazından yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti
5856 kez okundu
5
Adıyaman’da özel harekat polisi toprağa verildi – Videolu Haber
5355 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.