Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
Kahta Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde, Adıyaman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kahta Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından ilçedeki sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde çeşitli suçlardan kayıtları bulanan Ö. K. (21), M. G. D. (19) ve M. S. (21) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Şahısların ikametgahlarına yapılan baskın ve yakın takip sonucunda 2 bin 860 gr esrar ve 1,68 gr bonzai ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılar, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edilen Ö. K., M. G. D. ve M. S. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildiği öğrenildi.
GENEL
2 gün önceGENEL
9 gün önceASAYİŞ
9 gün önceSPOR
25 gün önceGENEL
17 Ekim 2026GENEL
17 Ekim 2026GENEL
17 Ekim 2026
1
Kaçak tütüne Balıkesir’den düğmeye basıldı
10431 kez okundu
2
Adıyaman’da bandrolsüz 400 kilo sucuk ele geçirildi
6503 kez okundu
3
Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı – Videolu Haber
6116 kez okundu
4
Otel enkazından yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti
5836 kez okundu
5
Adıyaman’da özel harekat polisi toprağa verildi – Videolu Haber
5348 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.