AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları bünyesinde Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK), kentte üniversiteyi kazanan öğrencileri, otogar ve havalimanında karşılayarak, konaklama ve ulaşımda yardımcı oluyor.
AK Parti ÜNİAK Başkanı Ensar Göksu başkanlığında yapılan etkinliğe, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, Yönetim Kurulu Üyesi Burak Doğan, teşkilat mensupları ve ÜNİAK ekibi katıldı.
Üniversite tercihlerinin sonrasında Adıyaman Üniversitesi'ni kazanarak kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri karşılayan gençler, onların ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da kentin tarihi ve turizm güzelliklerini anlatarak tanıtımını yapıyor.
AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, havalimanında Adıyaman Üniversitesine kayıt yapmaya gelen öğrencileri karşıladıklarını söyledi. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Fırat, "Öğrencilerimiz kendilerini yalnız hissetmesinler biz her zaman yanındayız, onların konaklama ve ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ise, "Dün itibari ile kentin çeşitli noktalarına stant kurduk ve öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz, onlar yalnız değildir her zaman yanlarındayız, öğrencilerimiz stantlara gelerek burada her türlü bilgi alabilirler ve ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Üniversite açılırsa da çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz" diye konuştu.
Haber Merkezi
ASAYİŞ
25 Nisan 2025GENEL
25 Nisan 2025GENEL
25 Nisan 2025ASAYİŞ
25 Nisan 2025GÜNDEM
25 Nisan 2025SİYASET
25 Nisan 2025SİYASET
25 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.