İnsani Kriz ile Mücadele Derneği (İKEM) aracılığı Kahta’daki yetim ve yardıma muhtaç ailelere bayramlık ayakkabı, kıyafet, gıda ve nakit para yardımı yapıldı.
Yapılan yardımlarla ilgili konuşan İKEM Başkanı Yakup Emrah, “Almanya’nın Hanau şehrinde Serhad Kültür Centrum Derneği tarafından bize gönderilen gıda, bayramlık, hijyen paketi ve nakit yardımları tespit ettiğimiz ailelere teslim ediyoruz. Bizler burada sadece bir köprüyüz. Hayırseverlerin yardımlarını buradaki depremzede, yardıma muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda yapılan yardımlarla bayram, yetim ve muhtaç çocuklar için coşku ve sevinçle karşılanacağını ümit ediyoruz. Yapılan yardımlarla, yetimlere, muhtaçlara ve depremzedelere bayram sevincini yaşatan tüm hayırseverlerimize ve gönüllü ekibimize çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Kaynak : PHA




GENEL
6 gün önceGENEL
13 gün önceASAYİŞ
13 gün önceSPOR
29 gün önceGENEL
21 Ekim 2026GENEL
21 Ekim 2026GENEL
21 Ekim 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
12161 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
9099 kez okundu
3
Bakan Gül: Darbeci hainlerden hesap soruluyor
6618 kez okundu
4
‘AB zirvesinde Türkiye’ye ciddi bir yaptırım çıkması zor, en başta Gümrük Birliği engeli var’
5856 kez okundu
5
Almanya polis teşkilatında skandal torpil olayları!
4711 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.