Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yoğun mesaisinden geriye kalan zamanlarında makamında ağırladığı vatandaşların derdini dinleyip, sorunlarının çözümünü sağlıyor.
Belediye Başkanlığı makamının herkesin makamı olduğunu söyleyen Başkan Kılınç, göreve başladığı günden bu yana halk odaklı belediyeciliğe önem gösterdiklerini dile getirerek, “Gönül kapımız gibi makam kapısı da her daim hemşerilerimize açık. Bugün ziyaretimize gelen hemşerilerimizin istek ve taleplerini dinledik, notlarımızı aldık. Her zaman sizinleyiz ve Adıyaman’ımıza hizmet etme derdindeyiz” şeklinde konuştu.
Dertlerini imkân buldukları her fırsatta Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a iletebilmenin memnuniyetini yaşayan vatandaşlar ise Başkan Kılınç’a teşekkür etti.
Kaynak: PHA
ASAYİŞ
23 gün önceGENEL
23 gün önceGENEL
18 Nisan 2025ASAYİŞ
18 Nisan 2025GÜNDEM
18 Nisan 2025SİYASET
18 Nisan 2025SİYASET
18 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.