Ziyaret sırasında, kentin eğitim durumuyla ilgili genel değerlendirme yapılarak, Adıyaman Belediyesinin eğitim projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Gönen’e çalışmaların da başarılar diliyorum. İlimizin eğitim çıtasını daha da yükseltme adına başarılı projelere imza atacağınıza inanıyor, Adıyaman Belediyesi olarak her konuda gerekli desteğimizi de vereceğimizi ayrıca belirtmek istiyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu nazik ziyaretten ve bugüne kadar eğitim adına verdiği desteklerinden dolayı Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: PHA



EĞİTİM
1 saat önceGENEL
12 gün önceGENEL
19 gün önceASAYİŞ
19 gün önceSPOR
27 Ekim 2026GENEL
27 Ekim 2026GENEL
27 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69302 kez okundu
2
Bahçeli: ‘Siz neyin ve nerenin milliyetçisisiniz?’
39284 kez okundu
3
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32218 kez okundu
4
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25548 kez okundu
5
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22980 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.