• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Cumhuriyet Mahallesi gençlerinden semt sahası talebi

Adıyaman'ın en büyük mahallesi arasında yer alan 30 bin nüfuslu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Aydın, futbol sahası isteyen gençlerin seslerine kulak verilmesini istedi.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhtar Abdurrahim Aydın’ı ziyaret eden Cumhuriyet mahallesinin gençleri, mahallede futbol sahası olmadığı için sokakta maç yapmak zorunda kaldıklarını ve bu durumun çevreye rahatsızlık verdiğini ifade etti.

Gençler, Aydın’dan mahalleye semt sahası yapılmasını talep etti.

“Sokakta boş arazilerde oynanan futbol maçlarında zaman zaman kavga çıkıyor”

Konuya ilişkin yetkililere seslenen Aydın ise, Adıyaman’ın en büyük mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesinin gençlerinin sık sık muhtarlığa gelerek semt sahası talebinde bulunduklarını vurguladı.

Aydın, “Gençlerimiz semt sahası olmadığından dolayı sokaklarda boş arazilerde futbol oynamaktadırlar. Bu nedenle evlerde yaşlıların, hastaların olması gerek gürültü kirliliği nedeniyle ciddi sıkıntıların yaşandığı, zaman zaman kavgalara dönüştüğünü görmekteyiz. Bir an önce yetkililerin bu çocuklara, gençlere kulak vererek gereğinin yapılmasını arz ederiz.” dedi. 

Kaynak : PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.