Muhtar Abdurrahim Aydın’ı ziyaret eden Cumhuriyet mahallesinin gençleri, mahallede futbol sahası olmadığı için sokakta maç yapmak zorunda kaldıklarını ve bu durumun çevreye rahatsızlık verdiğini ifade etti.
Gençler, Aydın’dan mahalleye semt sahası yapılmasını talep etti.
“Sokakta boş arazilerde oynanan futbol maçlarında zaman zaman kavga çıkıyor”
Konuya ilişkin yetkililere seslenen Aydın ise, Adıyaman’ın en büyük mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesinin gençlerinin sık sık muhtarlığa gelerek semt sahası talebinde bulunduklarını vurguladı.
Aydın, “Gençlerimiz semt sahası olmadığından dolayı sokaklarda boş arazilerde futbol oynamaktadırlar. Bu nedenle evlerde yaşlıların, hastaların olması gerek gürültü kirliliği nedeniyle ciddi sıkıntıların yaşandığı, zaman zaman kavgalara dönüştüğünü görmekteyiz. Bir an önce yetkililerin bu çocuklara, gençlere kulak vererek gereğinin yapılmasını arz ederiz.” dedi.
Kaynak : PHA

GENEL
7 saat önceGENEL
7 gün önceASAYİŞ
7 gün önceSPOR
23 gün önceGENEL
15 Ekim 2026GENEL
15 Ekim 2026GENEL
15 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69272 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32189 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25513 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22964 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20678 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.