Görme engelli Ümit Şahin’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve İl Müftüsü Mehmet Taşcı katıldı.
İftar yemeği öncesi davetlilere hitaben bir konuşma yapan İl Müftüsü Mehmet Taşcı, mübarek Ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatarak iftarların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu kaydetti.
Taşçı, “Bugün bizim özel bir günümüz. Bu iftar soframıza engelli kardeşlerimizin engel tanımayan tavırlarıyla davetimize icabet etmiş olmaları bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Sizler milletimiz ve ümmetimiz için değerlisiniz. Engelli olmak bir sorun değildir. Sabredenlerin Allah katında ayrı bir fazileti var.” dedi.
Adıyaman il Müftülüğü Engelli Koordinatörü Ali Çelik, “Başkanlığımızın topluma manevi destek ve rehberlik etme, bağlamında devam eden çalışmalarının önemli bir bölümünü engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Engelliler toplumun aynasıdır, engelli kardeşlerimizi sadece haftalarda değil her zaman hatırlamamız gerekir. Engelli koordinatörlüğü olarak bu tür faaliyetler yaparak engellilerimizi buluşturma gayretindeyiz.” ifadelerini kullandı.
Program İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın yaptığı duayla son buldu.
Kaynak: PHA










GENEL
9 gün önceGENEL
16 gün önceVİDEO GALERİ
16 gün önceSPOR
23 Ekim 2026GENEL
23 Ekim 2026GENEL
23 Ekim 2026GENEL
23 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69294 kez okundu
2
Bahçeli: ‘Siz neyin ve nerenin milliyetçisisiniz?’
39273 kez okundu
3
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32210 kez okundu
4
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25538 kez okundu
5
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22975 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.