Edinilen bilgiye göre, Altınşehir Mahallesi’nde gece yarısı sürücüsü öğrenilemeyen 01 ACF 738 plakalı otomobilin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Diğer sürücülerin ihbarıyla bölgeye AFAD, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilde bulunan 2 kişi çıkartıldı. Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde ismi öğrenilemeyen 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlenerek, otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.
“Kimlikleri belirlendi”
Hayatını kaybedenlerin kimlikleri yapılan otopsinin ardından Kahta 02 Spor Takım Kaptanı Serdar Aşuk’un ağabeyi Sadık Aşuk ile sağlık personeli Ozan Çakar olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürüyor.
Kaynak: PHA
Haberin Videosu :










EĞİTİM
1 saat önceEKONOMİ
6 gün önceGENEL
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
6 gün önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67915 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30904 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24163 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22517 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19511 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.