DOLAR 27,3861 0.25%
EURO 29,0664 -0.07%
ALTIN 1.627,83-0,87
BITCOIN 7400030,48%
Adıyaman
26°

AZ BULUTLU

04:54

İMSAK Vakti

İdare Mahkemesi Başkanı Kahraman’dan, Başkan Kılınç’a ziyaret

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman ve Adıyaman İdare Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Hoşaf, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret etti.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman ve Adıyaman İdare Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Hoşaf, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kendilerini ağırlayan Başkan Kılınç’a teşekkür eden Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman Adıyaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Kılınç ise ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman ve Adıyaman İdare Mahkeme Başkanı Abdülkadir Hoşaf beylere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

 

Kaynak: PHA



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.