DOLAR 41,8763 0,24%
EURO 48,6854 0,44%
ALTIN 5.556,39-0,29
BITCOIN 4626238-0,87%
Adıyaman
19°

AÇIK

02:00

İMSAK Vakti

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
300x250r-anasayfa-bilesen2
İstanbul merkezli 9 ilde organize suç örgütüne operasyon: 42 şüpheli yakalandı  – Videolu Haber

İstanbul merkezli 9 ilde organize suç örgütüne operasyon: 42 şüpheli yakalandı – Videolu Haber

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 42 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ABONE OL
23 Ekim 2025 21:00
İstanbul merkezli 9 ilde organize suç örgütüne operasyon: 42 şüpheli yakalandı  – Videolu Haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşıları yurt dışında bulunan organize suç örgütü üyelerine yönelik İstanbul merkezli 9 ilde bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendiğini ve 42 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu İstanbul, Adana, Samsun, Siirt, Kocaeli, Ankara, İzmir, Tekirdağ ve Aydın’da gerçekleştirilen operasyonlarda 42 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerin, maskeli şekilde çalıntı araç veya motosiklet kullanarak kasten öldürme, kasten yaralama, tehdit, yağma ve yağma amaçlı iş yeri kurşunlama suçlarını işledikleri tespit edildi.

Bakan Yerlikaya, istihbarat birimleri ve güvenlik güçlerinin koordineli çalışmalarıyla hiçbir suç ve suçlunun cezasız kalmaması için mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

Kaynak : PERRE

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.