• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde gece mesaisi uygulaması başladı

Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde gece mesaisi uygulaması başladı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde vatandaşların sağlık hizmetlerine daha rahat erişimini sağlamak amacıyla mesai dışı poliklinik hizmetleri başlatıldı.

ABONE OL
18 Ağustos 2025 11:23
Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde gece mesaisi uygulaması başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Gündüz yapılan tüm işlemler akşam da yapılabiliyor’

Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Emrah Dikmen, gündüz saatlerindeki yoğunluğu azaltmak ve hastaların tedaviye erişimini kolaylaştırmak için yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi. Hafta içi her gün 16.00 – 19.00 saatleri arasında mesai dışı poliklinik hizmeti verildiğini kaydeden Dikmen, şu bilgileri paylaştı:

“Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde gündüz mesai saatlerinde yapılan bütün işlemler aynı şekilde akşam saatlerindeki muayenelerde de yapılıyor. Dolayısıyla, akşam gelen vatandaşlarımız diş muayenesi, dolgu, tedavi, çekim ve diğer ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden yararlanabiliyor.”

‘Yoğunluk ve erişim sorunu çözülecek’

Başhekim Dikmen, uygulamanın özellikle gündüz randevu bulamayan ya da mesai saatlerinde merkeze gelemeyen vatandaşlara kolaylık sağlayacağını belirtti. “Amacımız, kontrollerini veya tedavilerini yaptıramayan vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da bu hizmetlere ulaşmalarını sağlamaktır. Uygulamanın ilçemize faydalı olmasını temenni ediyor, bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Kaynak : PHA


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.