Adıyaman Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören bayan kursiyerler Adıyaman Park AVM’de açmış olduğu “Sedef Kakma Filmografi ve Katı Sanatı” sergisinde el emeği göz nuru eserleri sanatseverlerle buluşturdular.
Farklı teknikler ile yaptıkları eserleri sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Kursiyer Hocası Asiye Aydın,”Kursiyerlerimizle çok severek çalıştığımız farklı teknikler ile yaptığımız eserleri sergiliyoruz. Çok güzel bir sergi oldu, vatandaşlarımız beğenisi kazanan eserlerimiz El emeği, göz nuru tasarımlarımız olduğu için çok mutluyum, kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.
Kursiyerlerden Betül Dimez ise şunları söyledi:
“Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak Asiye Aydın hocamızın öncülüğünde başlamış olduğumuz kursumuzun sonucunda el emeği göz nuru eserlerimizi halkımıza sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Kursumuz Adıyamanlı kadınlarımıza sosyal hayat, el becerisi ve aynı zamanda aile bütçesine katkı sunması konusunda göstermiş olduğu başarının bir neticesidir.”
Kaynak: PHA







GENEL
05 Eylül 2026GENEL
05 Eylül 2026GENEL
05 Eylül 2026SİYASET
05 Eylül 2026GENEL
05 Eylül 2026GENEL
05 Eylül 2026GENEL
05 Eylül 2026
1
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25408 kez okundu
2
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22906 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20582 kez okundu
4
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
12097 kez okundu
5
Kursiyerlerin el eme göz nuru sergisine yoğun ilgi
10520 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.