Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, yoğun yağışlardan dolayı problem oluşan bölgelere müdahale etmeye devam ediyor.
Problemli bölgeler arasında yer alan 1. Çevreyolu’nun Mehmet Akif Mahallelesini kapsayan alanda altyapı güçlendirme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşın kış mevsimini daha rahat geçirmesi için çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a, ASKİM yetkililerine ve ekibine teşekkür etti.
Haber Merkezi
GENEL
15 Şubat 2025VİDEO GALERİ
15 Şubat 2025GÜNDEM
15 Şubat 2025SİYASET
15 Şubat 2025SİYASET
15 Şubat 2025GÜNDEM
15 Şubat 2025DİĞER HABERLER
15 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.