• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Mourinho dönemi sona erdi, Fenerbahçe hisseleri borsada çıkışa geçti

Mourinho dönemi sona erdi, Fenerbahçe hisseleri borsada çıkışa geçti

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho ile yollarını resmen ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, Portekizli çalıştırıcının 2024-2025 sezonundan itibaren sürdürdüğü görevine son verildiği bildirildi.

ABONE OL
30 Ağustos 2025 09:44
Mourinho dönemi sona erdi, Fenerbahçe hisseleri borsada çıkışa geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yollarının ayrıldığını duyurmasının ardından, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Futbol A.Ş.’de halka arz edilen hisseleri, ayrılık haberinin ardından yüzde yükselişe geçti.

Kulüpten teşekkür mesajı

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Profesyonel Futbol A Takımımızın teknik direktörlüğünü üstlenen Jose Mourinho ile yollarımız ayrılmıştır. Takımımıza bugüne kadar sunduğu katkılar için teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Ayrılık borsada hareketlilik yarattı

Mourinho’nun ayrılığına ilişkin haberin ardından Borsa İstanbul’da işlem gören Fenerbahçe hisselerinde yükseliş kaydedildi. Hisseler yüzde 5 değer kazanarak 13,1 liradan işlem gördü.

Kaynak : PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.