Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak” projesi kapsamında Şanlıurfa’dan yola çıkan ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağı Adıyaman Valiliğinde teslim alındı.
Adıyaman Valili salonunda düzenlenen Türk Bayrağı’nın teslim töreninde Türk milletinin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran ve tarihi bir şahlanışın müjdecisi olan İstiklal Marşı’nın,10 kıtasını dizlerinin üzerine çökerek duygu yüklü ses tonu ve mimikleriyle başarıyla okuyan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Adıyaman Çocuk Evleri Sitesinde kalan Leyla Yağmur Aydın, duygusal anlar yaşattı.
İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyan genç kız Vali Mahmut Çuhadar’dan büyük alkış aldı.
Vali Çuhadar, milletimizin vatan tutkusunu, bağımsız yaşama kararlılığını ve mukaddesatına verdiği önemi abideleştiren istiklal zaferimizin sembolü olan İstiklal Marşı’nı ezbere okuyan Leyla Yağmur Aydın’ı tebrik etti.
Kaynak : PHA
Haberin Videosu :







GENEL
10 gün önceGENEL
17 gün önceASAYİŞ
17 gün önceSPOR
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69298 kez okundu
2
Bahçeli: ‘Siz neyin ve nerenin milliyetçisisiniz?’
39279 kez okundu
3
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32214 kez okundu
4
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25544 kez okundu
5
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22978 kez okundu