DOLAR 32,4984 -0.17%
EURO 34,9787 0.36%
ALTIN 2.437,680,61
BITCOIN 20967470,03%
Adıyaman
26°

KAPALI

04:02

İMSAK Vakti

Özel hastaneden köy okuluna yardım

Merkezi İstanbul’da bulunan Medical Park Hastanesi Grubu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Bozpınar Köyü İlkokuluna halıfleks, sıra ve masa yardımında bulundu.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bozpınar Köyü İlkokulu’nun yeni halini yerinde görmek isteyen Serdal Serin ve hastane personelleri; okul ziyareti esnasında öğrencilere kırtasiye, giyim, akıl ve zeka oyunları seti gibi yardımlarda bulundu.
Bol bol kitap okunması doğrultusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Genel Müdür Serdal Serin, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize bir nebzede olsa yardımcı olmak istedik. Okulumuzun talepleri doğrultusunda, halıfleks, akıl ve zeka oyunları seti gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün çocuklarımızı mutlu görmek bizleri sevindirdi.” dedi.
Okul Müdürü Tuğba Bozkurt,”Eğitime değer veren hastanesi Grubu’na okulumuza yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra çocuklarımız, daha samimi ve daha güzel bir ortamda ders işleyecektir.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: PHA







Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞUNUN GELDİĞİ DURUMTürkiye Cumhuriyeti, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına aldığı kararlarla yönetilmeye başlandı. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’li bakanlar, AKP milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, siyaseti kendileri için yaptılar. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde;  – Ekonomi çöktü, toplumsal, kültürel ve sosyal yapı bozuldu. Ülke ve halk yoksullaştı ve geriledi.  – Ülke ve halk yoksullaşırken, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’li bakanlar, AKP milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ve yakınları zenginleştiler.  HALKIN İSTEĞİ  Yaşam dinamik bir süreçtir. İnsanların ihtiyaçları ve sorunları sürekli değişmektedir. Siyaset, sorunları çözmek için yapılan bir iştir. Halk da siyaseti, sorunları çözmek için yapılan bir iş olarak kabul ediyor. Siyasi partilerden ve siyasetçilerden sorunlarını çözmek için siyaset yapmalarını  istiyor ve bekliyor.  Halk, oyunu iktidara ve sorun çözmeye talip olan, toplumsal, ekonomik, kültürel ve siyasal sorunlara çözüm projesi olan, halkta karşılığı, kafasında projeleri, arkasında başarıları olan, siyaseti halka ve ülkeye hizmet etmek için yapan kişileri aday yapan partiye oy veriyor, iktidara getiriyor. Toplum arayış içinde. AKP’yi yönetimden göndermek istiyor. Halk, iktidar olmak isteyen CHP’den, toplumsal, ekonomik, kültürel ve siyasal sorunlara çözüm projeleri üretmesini, halkta karşılığı olan, kafasında projeleri, arkasında başarıları olan, siyaseti ülke ve halk için yapan parti üyelerini milletvekili adayı yapmasını istiyor.  KURTULUŞ  Atatürk’ün halkın görüş ve önerisini alarak halkla birlikte halka hizmet etmek sorunlarını çözmek, ülkeyi ve halkı geliştirmek ve kalkındırmak için kurduğu CHP, kuruluş ilkelerine dönerse, bilgi ve projeye dayalı halkın isteğini ve beklentisini dikkate alarak siyaset yaparsa. İktidara ve sorun çözmeye talip olursa. Halkla buluşur, seçimlerde halkın oyunu alır ve iktidara gelir.   CHP iktidarında Türkiye Cumhuriyeti Kuruluş Felsefesi doğrultusunda yeniden yapılandırılır.  Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerine oturduğu coğrafyasının jeopolitik, jeostratejik fırsatları, tarihi ve kültürel zenginlikleri, yeraltı ve yerüstü varlıkları halkın ve ülkenin kalkınması için kullanılır. Ülke ve toplum kalkınır gelişir, zenginleşir, halkın aş ve iş sorunu çözülür, barış ve huzura kavuşur.  Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesi doğrultusunda yoluna devam etme olanağına kavuşur.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞUNUN GELDİĞİ DURUMTürkiye Cumhuriyeti, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına aldığı kararlarla yönetilmeye başlandı. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’li bakanlar, AKP milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, siyaseti kendileri için yaptılar. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde; – Ekonomi çöktü, toplumsal, kültürel ve sosyal yapı bozuldu. Ülke ve halk yoksullaştı ve geriledi. – Ülke ve halk yoksullaşırken, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’li bakanlar, AKP milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ve yakınları zenginleştiler. HALKIN İSTEĞİ Yaşam dinamik bir süreçtir. İnsanların ihtiyaçları ve sorunları sürekli değişmektedir. Siyaset, sorunları çözmek için yapılan bir iştir. Halk da siyaseti, sorunları çözmek için yapılan bir iş olarak kabul ediyor. Siyasi partilerden ve siyasetçilerden sorunlarını çözmek için siyaset yapmalarını istiyor ve bekliyor. Halk, oyunu iktidara ve sorun çözmeye talip olan, toplumsal, ekonomik, kültürel ve siyasal sorunlara çözüm projesi olan, halkta karşılığı, kafasında projeleri, arkasında başarıları olan, siyaseti halka ve ülkeye hizmet etmek için yapan kişileri aday yapan partiye oy veriyor, iktidara getiriyor. Toplum arayış içinde. AKP’yi yönetimden göndermek istiyor. Halk, iktidar olmak isteyen CHP’den, toplumsal, ekonomik, kültürel ve siyasal sorunlara çözüm projeleri üretmesini, halkta karşılığı olan, kafasında projeleri, arkasında başarıları olan, siyaseti ülke ve halk için yapan parti üyelerini milletvekili adayı yapmasını istiyor. KURTULUŞ Atatürk’ün halkın görüş ve önerisini alarak halkla birlikte halka hizmet etmek sorunlarını çözmek, ülkeyi ve halkı geliştirmek ve kalkındırmak için kurduğu CHP, kuruluş ilkelerine dönerse, bilgi ve projeye dayalı halkın isteğini ve beklentisini dikkate alarak siyaset yaparsa. İktidara ve sorun çözmeye talip olursa. Halkla buluşur, seçimlerde halkın oyunu alır ve iktidara gelir. CHP iktidarında Türkiye Cumhuriyeti Kuruluş Felsefesi doğrultusunda yeniden yapılandırılır. Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerine oturduğu coğrafyasının jeopolitik, jeostratejik fırsatları, tarihi ve kültürel zenginlikleri, yeraltı ve yerüstü varlıkları halkın ve ülkenin kalkınması için kullanılır. Ülke ve toplum kalkınır gelişir, zenginleşir, halkın aş ve iş sorunu çözülür, barış ve huzura kavuşur. Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesi doğrultusunda yoluna devam etme olanağına kavuşur.

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.