Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman’ı ziyaret eden Rotary 2420. Bölge Federasyonu Başkanı Suat Baysan ve Geçmiş Dönem Başkanı Hasan Albayrak ile birlikte Bölge Sekreteri Ece Acar, Cem Yurtsever, Göksu Alpay Diren ile birlikte Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ferit Binzet temin ettikleri 2 El Ultrason cihazını Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik’e teslim edildi.
“Güzel kentte hayat eskisi gibi olacak”
Deprem ile sarsılan Adıyaman’a ilk günden beri projeler ile destek verdiklerini belirten Rotary 2420. Bölge Federasyonu Başkanı Suat Baysan,”6 Şubatta yaşadığımız büyük deprem ile önemli kayıplar yaşayan Adıyaman için Uluslararası Rotary ve Türkiye Rotary ailesi adeta seferber oldu. Bölgede ve özellikle Adıyaman’da eğitimden sağlığa bütün projelerde halkın yaralarını sarmak onlara daha iyi yaşam kalitesi sunmak ve bu güzelim kenti yeniden ayağa kaldırmak için el birliği ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah geçmişte olduğu gibi bütün Adıyamanlıların huzur içerisinde yaşadığı bu güzel kentte hayat eskisi gibi olacak. Bizler dün olduğu gibi bugün de buradayız. Yarın yine burada olmaya devam edeceğiz. Bizler bu güzel kenti ve candan insanlarını çok seviyoruz”dedi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik ise katkılarından ötürü Rotary 2420. Bölge Federasyonu Başkanı Suat Baysan ve beraberindekilere teşekkür etti.
Kaynak : PHA
GÜNDEM
02 Ekim 2023SİYASET
02 Ekim 2023SİYASET
02 Ekim 2023SİYASET
02 Ekim 2023GÜNDEM
02 Ekim 2023DİĞER HABERLER
02 Ekim 2023GÜNDEM
02 Ekim 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.