Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda Dünya 2’ncisi olan Adıyamanlı Milli sporcumuz Ayşe İkra Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı ziyaret ederek, şampiyonada giydiği formayı hediye etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, “Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ederek Dünya İkincisi olan milli sporcumuz Ayşe İkra Erdoğan ve ailesini bakanlığımızda ağırladık. Ayşe İkra’nın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyor, emeği geçen hocalarına ve ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber Merkezi



EĞİTİM
12 saat önceGENEL
13 gün önceGENEL
19 gün önceASAYİŞ
19 gün önceSPOR
27 Ekim 2026GENEL
27 Ekim 2026GENEL
27 Ekim 2026
1
SANKO Okulları’nın Tenis Başarısı
7945 kez okundu
2
SANKO Okulları Öğrencisi Sakmak, turnuvada iki altın madalya ve bir kupa kazandı
7767 kez okundu
3
Galatasarayda babalarını takip eden çocukları! Hamza Yiğit Akman…
7759 kez okundu
4
Mesut Özil’den Endonezya’ya ziyaret
7008 kez okundu
5
Kahta Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mustafa Yavaş, Türkiye Şampiyonu oldu!
6191 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.