• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Vali Erin’den sevindiren destek

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kendisine ulaşarak destek talebinde bulunan iki engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kendisine ulaşarak destek talebinde bulunan iki engelli vatandaşın daha hayatını kolaylaştıracak akülü tekerlekli sandalyenin temin edilmesini sağladı.

Şanlıurfa Valiliği aracılığıyla sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle temin edilen akülü tekerlekli sandalyelerden biri Vali Erin tarafından 19 yaşındaki engelli genç Bilal Yalçın’a teslim edilirken, işe gidip gelmekte zorlanan engelli vatandaş Ahmet Güntekin’in akülü aracı da Vali Yardımcısı Mustafa Akın tarafından teslim edildi.

Engellilere verdiği destek ve gösterdiği yakınlıktan dolayı büyük memnuniyet duyan Bilal Yalçın ve Ahmet Güntekin, Vali Erin’e teşekkür ettiler.

Kaynak : PHA




Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.