İlkbahar mevsiminin yaklaşmasıyla kavşak ve refüjlerdeki mevsimsel bakım çalışmalarına yoğunluk veren Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeni valilik kavşağındaki düzenlemelerine de devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında daha önce bordur taşları ışıklı levhalarla değiştirilen ve bakımı yapılan yeni valilik kavşağına şimdi de 30 yaş üstündeki zeytin ağaçları dikildi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, kavşakta zeytin ağacı dikme çalışmalarının yanında peyzaj çalışmalarının da devam etiğini belirtti.
Kaynak: PHA
GENEL
14 Şubat 2025ASAYİŞ
14 Şubat 2025GÜNDEM
14 Şubat 2025SİYASET
14 Şubat 2025SİYASET
14 Şubat 2025GÜNDEM
14 Şubat 2025DİĞER HABERLER
14 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.