Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, öğrencilerin resimlerini tek tek inceleyerek, okul idaresi ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gönen, çalışmalarından dolayı öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresini tebrik etti.
Sanatın her dalının insanı ruhen ve bedenen geliştirdiğini ifade eden Gönen, burada yaptığı açıklamasında; sanatın bir dalı olan resim yapmanın, öğrencilerimizin çalışmalarını sürdürmeleri halinde ileride onlara çok büyük değerler katacağının önemine dikkat çekti.
Sergi sonrasında okul öğretmenleriyle bir araya gelen Gönen, eğitim faaliyetleri ve yüz yüze eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kaynak: PHA








GÜNDEM
2 gün önceGENEL
17 gün önceEĞİTİM
28 gün önceGENEL
05 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
05 Aralık 2025GENEL
05 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
05 Aralık 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67130 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30144 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23394 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22468 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18734 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.