Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kılınç ve İl Genel Meclisi üyelerini makamında kabul etti. Valilikte gerçekleşen kabulde, Vali Küçük bir süre İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kılınç ve meclis üyeleriyle sohbet etti.

Görüşmede, 7 bin 600 kilometrekarelik Adıyaman’da kırsal kesime yönelik yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile planlanan yatırım ve projeler ele alındı.
Vali Küçük, kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması amacıyla yol, içme suyu, altyapı ve üstyapı başta olmak üzere birçok alanda yürütülen hizmetlerin önemine dikkat çekti.
Kabulde, kırsal kesime yönelik hizmetlerde görev alan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kılınç ile meclis üyelerinin çalışmaları da değerlendirildi.
Kaynak : PERRE
EĞİTİM
13 gün önceGENEL
25 gün önceGENEL
08 Kasım 2026ASAYİŞ
08 Kasım 2026SPOR
08 Kasım 2026GENEL
08 Kasım 2026GENEL
08 Kasım 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32243 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25577 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15061 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13381 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12755 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.