Edinilen bilgilere göre, Harmanlı beldesinde yaşayan Emrah Orhan (39), yaklaşık 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınlarının tüm aramalarına rağmen Orhan’a ulaşamaması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.
İhbarın ardından bölgede polis, jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Ekipler, belde merkezi ve kırsal alanlarda hem karadan hem de havadan arama faaliyetleri yürüttü.
Günlerdir devam eden çalışmalar sonucunda Emrah Orhan, Harmanlı beldesinin kırsal bir bölgesinde AFAD ekipleri tarafından sağ olarak bulundu.
Olay yerinde ilk sağlık kontrolleri yapılan Orhan’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Daha sonra ailesine teslim edilen Orhan’ın bulunması yakınlarına büyük sevinç yaşattı.
Dört gündür endişe içerisinde bekleyen aile fertleri ve yakınları, Emrah Orhan’ın sağ olarak bulunmasının ardından arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür etti.
Kaynak : PERRE
EĞİTİM
12 gün önceGENEL
24 gün önceGENEL
08 Kasım 2026VİDEO GALERİ
08 Kasım 2026SPOR
08 Kasım 2026GENEL
08 Kasım 2026GENEL
08 Kasım 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32242 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25575 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15060 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13380 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12754 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.