O dönem Aziz Yıldırım’ı istemeyen taraftar, Ali Koç başkan seçilsin diye elinden geleni yapmıştı. Nitekim de istedikleri olmuştu.
Bugün gelinen noktaya bakıldığında ise o gün Aziz Yıldırım’ı istemeyen taraftar bu kez Ali Koç’u istemiyor.
Taraftarın yaşadığı durum tam bir “dejavu” değil de nedir?
Aziz Yıldırım çare olur mu bilinmez ama şu bir gerçek ki taraftar, Aziz başkanı tekrar Fenerbahçe’nin başında görmek istiyor.
Yıldırım da geçen hafta başkanlık için sinyalleri vermiş, “Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz. Hiç kimse çıkmazsa ben varım.” demişti.
Önümüzdeki günler ne gösterir bekleyip göreceğiz fakat Fenerbahçe’de sular durulacak gibi değil.
ERDEN TİMUR – DİNÇER AZAPHAN A.Ş.
Söz konusu Galatasaray olunca, hiç düşünmeden elini taşın altına koyan iki efsane isim: Erden Timur ve Dinçer Azaphan.
Galatasaray’ı gözü gibi seven bu iki ismi taraftarlar da yere göğe sığdıramıyor.
Nasıl sığdırsınlar ki? Kötü giden günlerde kimseden ses çıkmazken, Erden Bey ve Dinçer Bey’in yaptıkları ortada.
Dinçer Bey’in kaçıncı sporsorluğu, o kadar çok ki eminim kendisi bile bilmiyordur.
Şimdi de sponsorluk için Rezan Epözdemir’in ismi geçiyor.
İşler yolunda gidince herkes sıraya girmiş durumda.
Fakat kötü günlerde Erden Timur ve Dinçer Azaphan’dan başkasını ne yazık ki göremedik.
Twitter: Basintribunu_
EĞİTİM
7 gün önceGENEL
19 gün önceGENEL
26 gün önceVİDEO GALERİ
26 gün önceSPOR
02 Kasım 2026GENEL
02 Kasım 2026GENEL
02 Kasım 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32233 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25565 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15050 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13373 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12746 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.