Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden en çok ağır hasarın oluştuğu Adıyaman’da Kayalık Mahallesi’nde bulunan 4 katlı binaya Adıyaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri tarafından ağır hasar verildi.
Aşırı yağışların ardından ağır hasarlı olan 4 katlı bina kimsenin olmadığı esnada büyük gürültüyle çöktü.
İhbarla olay yerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince güvenlik şeridi çekilerek vatandaşların uzaklaştırılması sağlandı. Çöken binanın altında kalan otomobil olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından çıkartıldı. AFAD ekipleri tarafından yapılan aramada binada kimsenin olmadığı anlaşılması üzerine çalışma sonlandırıldı.
Olayın ardından Adıyaman Valiliği tarafından hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
Kaynak : PHA








GENEL
6 gün önceEĞİTİM
20 gün önceEKONOMİ
20 gün önceGENEL
20 gün önceDİĞER HABERLER
20 gün önceGENEL
20 gün önceASAYİŞ
20 gün önce
1
Kaçak tütüne Balıkesir’den düğmeye basıldı
10198 kez okundu
2
Adıyaman’da bandrolsüz 400 kilo sucuk ele geçirildi
6178 kez okundu
3
Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı – Videolu Haber
6061 kez okundu
4
Otel enkazından yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti
5605 kez okundu
5
Adıyaman’da özel harekat polisi toprağa verildi – Videolu Haber
5296 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.