Adıyaman’da Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Müh. İbrahim Söyler ve beraberindeki heyet, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Şirik’i makamında ziyaret ederek sağlık yatırımları ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, Altınşehir Mahallesi’nde inşa edilmesi planlanan 100 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi projesi detaylı şekilde ele alındı.

Asya Kalkınma Bankası ekibinin de katıldığı toplantıda, projenin çevresel etkileri, sosyal faydaları ve yönetim süreçleri paydaş kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile değerlendirildi.

Birim sorumlularının da yer aldığı görüşmede, Dr. Müh. İbrahim Söyler, sağlık yatırımlarının bölge halkına daha modern ve kapsamlı hizmet sunmayı hedeflediğini vurguladı.

Prof. Dr. Mehmet Şirik ise toplantının Adıyaman’ın sağlık altyapısının güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olduğunu belirterek, ilin sağlık hizmetlerinde kalite ve etkinliği artırmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak : PERRE









GENEL
6 saat önceGENEL
15 gün önceGENEL
30 Mayıs 2026EĞİTİM
30 Mayıs 2026EKONOMİ
30 Mayıs 2026GENEL
30 Mayıs 2026DİĞER HABERLER
30 Mayıs 2026
1
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25167 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20377 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde yetişkin kemik iliği nakil ünitesi hizmete açıldı
7734 kez okundu
4
Skolyoz Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar paneli
7559 kez okundu
5
MHRS’de Yeni Dönem: “Aile Hekimine Yönlendirme” Uygulaması Başladı
5663 kez okundu