“Ekrem Gürcan Çadır, AK Parti Adıyaman İl Başkanı oldu”
Teşkilat Başkanlığı’nın yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan’ın tensipleriyle Adıyaman İl Başkanlığına Sn. Ekrem Gürcan Çadır atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sn. Faruk Bülent Kablan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz.”
Erdoğan kabul etti, atama Dolmabahçe’de netleşti
Adıyaman İl Başkanlığı için aday olan dört isim – Ekrem Gürcan Çadır, Fehmi Yılmaz, Erdal Yaprak ve Abdülkadir Kurt – bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Dolmabahçe’de kabul edilmişti. Görüşmenin ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda Çadır’ın ismi öne çıkarak il başkanlığı görevine atandı.
Teşkilatta yenilenme süreci
AK Parti, 2025 yılı siyasi takvimi ve teşkilat yapılanması kapsamında il başkanlıklarında değişim sürecini sürdürüyor. Ekrem Gürcan Çadır’ın önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle görevi devralması bekleniyor.
Kaynak : PERRE
GENEL
11 gün önceGENEL
18 gün önceASAYİŞ
18 gün önceSPOR
26 Ekim 2026GENEL
26 Ekim 2026GENEL
26 Ekim 2026GENEL
26 Ekim 2026
1
Bahçeli: ‘Siz neyin ve nerenin milliyetçisisiniz?’
39281 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32216 kez okundu
3
Ulubey: Yaşanan her krizin ağır faturası küçük esnafa kesiliyor
15626 kez okundu
4
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15034 kez okundu
5
Milletvekili Tutdere’den Bakan Soylu’ya Çağrı: Çiftçinin ekmeğinden elini çek
13697 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.