MHP’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Ayasofya’nın İbadete Açılışı Kutlu Olsun” başlığına yer verildi.
“İÇ VE DIŞ İŞGAL CEPHESİNİ RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Paylaşımda, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Ayasofya’nın yeniden cami olarak ibadete açılmasına ilişkin değerlendirmesi aktarıldı.
Bahçeli mesajında, Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirterek, “Sadece fetihten itibaren değil, Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesiyle de iyice uykuları kaçan iç ve dış işgal cephesini rahatsız etmeye, heveslerini kursaklarında bırakmaya azim ve inançla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AYASOFYA VURGUSU
MHP’nin paylaşımında, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılışının yıl dönümü kutlanırken, kararın tarihî ve sembolik önemine dikkat çekildi.
Bahçeli’nin mesajı, Ayasofya’nın yeniden cami olarak ibadete açılması üzerinden millî irade, tarihî miras ve egemenlik vurgusuyla kamuoyuna duyuruldu.
Kaynak : PERRE
GENEL
25 gün önceGENEL
28 gün önceSİYASET
26 Temmuz 2026GENEL
26 Temmuz 2026GENEL
26 Temmuz 2026GENEL
26 Temmuz 2026EĞİTİM
26 Temmuz 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31997 kez okundu
2
Ulubey: Yaşanan her krizin ağır faturası küçük esnafa kesiliyor
15493 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14817 kez okundu
4
Milletvekili Tutdere’den Bakan Soylu’ya Çağrı: Çiftçinin ekmeğinden elini çek
13442 kez okundu
5
Rençber, Acıyaman’ı tekrar Adıyaman’a dönüştüreceğine söz verdi
9847 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.