DOLAR 32,3669 0.14%
EURO 34,9800 -0.31%
ALTIN 2.323,970,21
BITCOIN 22748061,04%
Adıyaman
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:37

ÖĞLE Vakti

Başkan Kılınç, Bahçecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Başkan Kılınç, Bahçecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Bahçecik Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

ABONE OL
18 Temmuz 2022 14:30
Başkan Kılınç, Bahçecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek mahalle muhtarı ve halkla buluşan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın son adresi Bahçecik Mahallesi oldu.
Vatandaşlarla birlikte karar vererek, sorunların çözümü için birlikte hareket etmeyi kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Başkan Kılınç, Bahçecik Mahallesi’nde de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.
Sohbet havasındaki gerçekleştirilen görüşmeye katılan mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’la sohbet edip, mahallelerindeki sorunları sıraladı.
Bahçecik Mahallesi ziyaretinde bir konuşma yapan Başkan Kılınç, “Mahalle buluşmalarımıza Bahçecik Mahallesi ile devam ediyoruz. Mahallemizle ilgili istek ve taleplerini ileten Bahçecik Mahallesi sakinlerimize ve muhtarımıza teşekkür ederim. 7’den 70’e tüm halkımızın mutluluğu için durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Bahçecik Mahallesi sakinleri ise mahalle olarak yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kılınç’a teşekkür etti.

 

Kaynak: PHA



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.