DOLAR 32,3694 0.15%
EURO 34,9865 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22761221,31%
Adıyaman
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:37

ÖĞLE Vakti

Başkan Kılınç, vatandaşlarla halay çekti

Başkan Kılınç, vatandaşlarla halay çekti

Adıyaman Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesi'nde düzenlenen 'Mahallemde Şenlik Var' etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, mahallelilerle halay çekti.

ABONE OL
5 Ağustos 2022 00:14
Başkan Kılınç, vatandaşlarla halay çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Belediyecilikte öncü belediyeler arasında yer alan Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen yeni projelerden bir tanesi olan ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinlikleri büyük bir ilgiyle başladı.
Etkinliğin ilk programına ev sahipliği yapan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlar, yerel sanatçılardan Delal Metin ile Haşim&Gülistan Tokdemir tarafından verilen konserlerde söylenen türkülerle coştu.
​Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen programın ilerleyen saatlerinde etkinliğe katılan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, söylenen türkülerle coşan vatandaşlarla birlikte halay çekti. Konser sonunda sahneye çıkan Başkan Kılınç, sanatçılara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Mahalle konserlerine muhteşem bir başlangıç yaptık. Mehmet Akif Mahallesi sakinlerimize etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: PHA




Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.