• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Başkan Tutdere: ‘Öğretmenlerimiz, ülkemizin yarınlarını inşa eden en değerli güçlerimizdir’

Başkan Tutdere: ‘Öğretmenlerimiz, ülkemizin yarınlarını inşa eden en değerli güçlerimizdir’

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenliğin toplumun geleceğini şekillendiren en kıymetli mesleklerden biri olduğunu vurguladı.

ABONE OL
24 Kasım 2025 14:55
Başkan Tutdere: ‘Öğretmenlerimiz, ülkemizin yarınlarını inşa eden en değerli güçlerimizdir’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımladı. Başkan Tutdere mesajında, “Bilginin ve aydınlığın rehberi olan öğretmenlerimiz, ülkemizin yarınlarını inşa eden en değerli güçlerimizdir. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ve bilimsel eğitim ışığında, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimize şükran borçluyuz” dedi.

Başkan Tutdere, 6 Şubat depremlerinin ardından çocukların yeniden hayata tutunmasında öğretmenlerin üstlendiği sorumluluğun büyük önem taşıdığını belirterek, “Adıyaman’ımızın toparlanma sürecinde eğitim camiamızın gösterdiği çaba, geleceğe olan umudumuzu daha da güçlendirmektedir. Bu vesileyle, görevi başında olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor; 6 Şubat depremleri başta olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PERRE

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.