Türkiye Belediyeler Birliği Koordinatörlüğünde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolaysıyla Kahta Belediyesi tarafından Trafik Eğitim Parkurunda çocuklara düzenlediği Trafik eğitimi etkinliğine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Eğlenceli bir trafik eğitimi aldıklarını ifade eden Kahta Belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ; ‘’Avrupa Hareketlilik Haftası dolaysıyla Kahta Belediyesi olarak Trafik Eğitim Parkurunda çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinliğe hem öğrenen hem de eğlenen çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Allah’ın izniyle bu tür etkinlerimiz aralıksız devam edecek. Katılım sağlayan ailelerimize, çocuklarımıza ayrıca programda emeği geçen sağlık çalışanlarımıza ve Eğitmen jandarma personelimize teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
Haber Merkezi
ASAYİŞ
05 Aralık 2023GÜNDEM
05 Aralık 2023SİYASET
05 Aralık 2023SİYASET
05 Aralık 2023SİYASET
05 Aralık 2023GÜNDEM
05 Aralık 2023DİĞER HABERLER
05 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.