İçişleri Bakanlığı tarafından 7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Trafik Haftası” etkinliği “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” , “Bir Hareketine Bakar Hayat” , “Kemerinle Yol Ver Hayata” ve “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” sloganları öncülüğünde başladı.
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipler tarafından sürücülere vatandaşlara, hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri takılması, araç kullanırken telefonla konuşulmaması ve alkollü araç kullanılmaması konuları içeren broşürler dağıtıldı.
Kaynak: PHA
ASAYİŞ
08 Aralık 2023GÜNDEM
08 Aralık 2023SİYASET
08 Aralık 2023SİYASET
08 Aralık 2023SİYASET
08 Aralık 2023GÜNDEM
08 Aralık 2023DİĞER HABERLER
08 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.