6 Şubat depremlerinde hasar alan ve orta hasarlı statüsünde değerlendirilen yapılar için güçlendirme başvurusunda bulunan vatandaşlar, Adıyaman Belediyesi’nin yapmış olduğu web sitesi üzerinden başvuru takibini yapabilecek.
6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hasar alan yapılarda kontrol sağlayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın tespitleri sonrası orta hasarlı olarak belirlenen yapılar için Adıyaman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından takip sistemi kuruldu.
Orta hasarlı statüsünde yer alan binlerce hanenin ilgili kurumlara giderek başvuru sonucunu takip etmemeleri ve mağduriyet yaşamamaları adına kurulan sistem vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak.
Vatandaşlar, ilgili kurumlara giderek sıra beklemek yerine Adıyaman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün yapmış olduğu ve sadece tek bir tıkla orta hasarlı binaları hakkında ruhsat başvuru durumlarının hangi aşamada olduğu bilgisine https://yd.adiyaman.bel.tr/ web sitesinden kolaylıkla ulaşabilecek.
SPOR
9 gün önceGENEL
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026SİYASET
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32158 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25483 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20647 kez okundu
4
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14977 kez okundu
5
Milletvekili Tutdere’den Bakan Soylu’ya Çağrı: Çiftçinin ekmeğinden elini çek
13634 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.