• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
K-8 Konteyner Kentte söküm başladı: Vali Varol çalışmaları yerinde inceledi

K-8 Konteyner Kentte söküm başladı: Vali Varol çalışmaları yerinde inceledi

Adıyaman’da, 6 Şubat’ta yaşanan ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremler sonrası afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere kurulan konteyner kentlerde boşaltma işlemleri başladı.

ABONE OL
31 Temmuz 2025 22:49
K-8 Konteyner Kentte söküm başladı: Vali Varol çalışmaları yerinde inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalıcı deprem konutlarının teslim sürecine geçilmesiyle birlikte Yenimahalle’deki K-8 Konteyner Kent te söküm ve kaldırma çalışmaları başlatıldı.
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların yeni konutlarına yerleşmesiyle boşaltılan bölgede incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında AFAD yetkililerinden bilgi aldı. Vali Varol, süreçte görev alan ekiplere teşekkür ederek, geçici barınma alanlarının zamanında ve planlı şekilde kaldırılmasının önemli olduğunu vurguladı.
AFAD tarafından yürütülen söküm çalışmaları kapsamında, kullanılabilir durumda olan ekipmanlar envantere alınırken, alanın rehabilitasyonu da eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

 

Kaynak : PHA







Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.