Edinilen bilgilere göre, ilk kaza Fatih Mahallesi Baraj Yolu üzerinde meydana geldi. Yusuf Kızıl (22) yönetimindeki motosiklet, henüz sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Kızıl ile yanında bulunan Hüseyin Oğuzhan (16) yaralandı.
İkinci kaza ise Turgut Özal Mahallesi Yakup Canbolat Caddesi’nde yaşandı. Recep Yavaş (18) idaresindeki motosiklet, bir otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Yavaş yaralandı.
İhbar üzerine her iki olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak : PERRE



GENEL
22 saat önceGENEL
8 gün önceASAYİŞ
8 gün önceSPOR
24 gün önceGENEL
15 Ekim 2026GENEL
15 Ekim 2026GENEL
15 Ekim 2026
1
Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı – Videolu Haber
6114 kez okundu
2
Otel enkazından yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti
5834 kez okundu
3
Adıyaman’da PKK operasyonu: 1 tutuklama
4645 kez okundu
4
Adıyaman K-1 Konteyner Kent’te su isyanı: Çöp konteynerleriyle yol kapattılar
4504 kez okundu
5
Yaşlı kadın yalnız yaşadığı evde ölü bulundu – Videolu Haber
3663 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.