Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Teşkilatı’nda il kongresi için geri sayım başladı. MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette Adıyaman’daki teşkilat çalışmaları, kentte yürütülen faaliyetler ve tamamlanan ilçe kongreleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

BAHÇELİ’DEN ÖNAT’A TEBRİK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Adıyaman’da gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde yürütülen çalışmalar dolayısıyla İl Başkanı Ali Önat’ı tebrik ettiği belirtildi.
Görüşmede, ilçe kongrelerinin ardından il kongresi hazırlıkları da ele alındı.
KONGRE 23 AĞUSTOS’TA YAPILACAK
MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda il kongresinin tarih ve yerinin netleştiğini duyurdu.
Buna göre MHP Adıyaman İl Kongresi, 23 Ağustos’ta saat 14.00’te TPAO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
DAVA ARKADAŞLARINA VE ADIYAMANLILARA DAVET
İl kongresi hazırlıklarının hızlandırıldığını belirten MHP Adıyaman İl Teşkilatı, tüm dava arkadaşlarını ve Adıyamanlıları kongreye davet etti.
Teşkilat tarafından yapılan açıklamada, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.
Kaynak : PERRE


GENEL
10 gün önceGENEL
11 Ağustos 2026GENEL
11 Ağustos 2026SİYASET
11 Ağustos 2026GENEL
11 Ağustos 2026GENEL
11 Ağustos 2026GENEL
11 Ağustos 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32035 kez okundu
2
Ulubey: Yaşanan her krizin ağır faturası küçük esnafa kesiliyor
15522 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14854 kez okundu
4
Milletvekili Tutdere’den Bakan Soylu’ya Çağrı: Çiftçinin ekmeğinden elini çek
13490 kez okundu
5
Rençber, Acıyaman’ı tekrar Adıyaman’a dönüştüreceğine söz verdi
9874 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.