MHP Adıyaman teşkilatında kadın, aile, çocuk ve engelli politikalarına yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla KAÇEP Merkez İlçe Teşkilatı oluşturuldu.
Pelin Sarıkaya’nın KAÇEP Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanması, MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, Merkez İlçe Başkanı Av. Selçuk Aslancan ve KAÇEP İl Başkanı İmran Şahan’ın tensipleriyle gerçekleştirildi.
SARIKAYA: ‘GÖREVİN SORUMLULUĞUNUN FARKINDAYIM’
Kadın girişimci olarak tanınan Pelin Sarıkaya, yeni görevinde kadın, aile, çocuk ve engelli politikaları doğrultusunda aktif çalışmalar yürütmeyi hedeflediğini belirtti.
Kendisine tevdi edilen görevin sorumluluğunun farkında olduğunu ifade eden Sarıkaya, KAÇEP’in çalışma alanları doğrultusunda Adıyaman’da çeşitli faaliyetler gerçekleştireceklerini kaydetti.
KADIN, AİLE, ÇOCUK VE ENGELLİ POLİTİKALARINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK
Yeni kurulan MHP Adıyaman Merkez İlçe KAÇEP Teşkilatı’nın, partinin Adıyaman’daki kadın, aile, çocuk ve engelli politikalarına yönelik çalışmalarını daha etkin biçimde sürdürmesi hedefleniyor.
Kaynak : PERRE
GENEL
11 Eylül 2026GENEL
11 Eylül 2026GENEL
11 Eylül 2026SİYASET
11 Eylül 2026GENEL
11 Eylül 2026GENEL
11 Eylül 2026GENEL
11 Eylül 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32106 kez okundu
2
Ulubey: Yaşanan her krizin ağır faturası küçük esnafa kesiliyor
15562 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14924 kez okundu
4
Milletvekili Tutdere’den Bakan Soylu’ya Çağrı: Çiftçinin ekmeğinden elini çek
13571 kez okundu
5
Rençber, Acıyaman’ı tekrar Adıyaman’a dönüştüreceğine söz verdi
9915 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.