DOLAR 36,2388 0.35%
EURO 38,0197 0.32%
ALTIN 3.360,93-1,10
BITCOIN 35376690,99%
Adıyaman

AÇIK

02:00

İMSAK Vakti

Milletvekili Kurt’tan öğrencilere mesaj

Milletvekili Kurt’tan öğrencilere mesaj

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doç.Dr.Resul Kurt, yarı yıl tatili nedeniyle öğrenci , öğretmen ve veliler için bir mesaj yayınladı.

ABONE OL
16 Ocak 2025 22:10
Milletvekili Kurt’tan öğrencilere mesaj
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Şubat Asrın felaketinden en fazla öğrencilerin etkilendiğini belirterek Yarıyıl tatilinin bir yandan dinlenme ve öte yandan da yeni döneme hazırlık ve motivasyon için bir fırsat olduğunu belirtti. 
Mesajının devamında Kurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlarken öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Yarıyıl tatili, gençlerimiz için sadece dinlenme zamanı değil, aynı zamanda yeni hedefler belirlemek ve kendilerini geliştirmek için önemli bir fırsattır. Onların milli ve manevi değerlerimizle donanmış, çağın gerekliliklerini kavramış, bilgiye ulaşan ve bilgiyi üreten bireyler olarak yetişmeleri için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.”
 

Kaynak : PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.