• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Mustafa Alkayış ve beraberindeki heyet Bazik Bölgesi’ndeki yatırımları inceledi

Mustafa Alkayış ve beraberindeki heyet Bazik Bölgesi’ndeki yatırımları inceledi

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Bazik Bölgesi'nde gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ve Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç tarafından yerinde incelendi.

ABONE OL
19 Ağustos 2026 17:58
Mustafa Alkayış ve beraberindeki heyet Bazik Bölgesi’ndeki yatırımları inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan heyet, vatandaşların ihtiyaçları ve devam eden hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BÖLGEDEKİ ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Gerçekleştirilen incelemelerde, Bazik Bölgesi’ne kazandırılan hizmetlerin bölge halkının yaşam kalitesine katkı sağladığı belirtildi.

Heyet, bölgede devam eden çalışmaların mevcut durumu hakkında bilgi alırken, vatandaşların taleplerinin ilgili kurumlara aktarılması ve hizmetlerin takibinin sürdürülmesi konularını da değerlendirdi.

TURAN YILDIRIM’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Program kapsamında, bölgeye yapılan hizmetlere katkılarından dolayı İl Genel Meclis Üyesi Turan Yıldırım’a plaket takdim edildi.

Yıldırım, bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması ve kamu hizmetlerinin artırılması amacıyla çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, desteklerinden dolayı milletvekili, mülki idare amirleri, belediye ve ilgili kurumlara teşekkür etti.

Bölgedeki hizmetlerin önümüzdeki süreçte de takip edileceği ve vatandaşların taleplerinin ilgili kurumlara iletilmeye devam edileceği bildirildi.

Kaynak : PERRE




Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.