Adıyaman’daki Nemrut Dağı’nda devasa heykellerin arasında dolaşan iki tilki, haber için zirveye çıkan gazetecilerin kameraları tarafından kaydedildi.
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı, yerli ve yabancı turistlere değil bu kez tilkilere ev sahipliği yaptı. Nemrut Dağı zirvesindeki görevlilerin doğaya bıraktıkları yiyecek atıklarını yemek için 2 adet yavru tilki, gece geç saatlerde zirveye çıktı. Yiyecek arayan tilkiler, kendilerini görüntüleyen gazetecilerin önünden ilerleyerek, devasa heykellerin arasından tümülüse doğru çıktı.
EĞİTİM
10 gün önceGENEL
22 gün önceGENEL
28 gün önceASAYİŞ
28 gün önceSPOR
05 Kasım 2026GENEL
05 Kasım 2026GENEL
05 Kasım 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32238 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25572 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15055 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13377 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12750 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.