Bu zor günleri önümüzdeki bayramları daha mutlu, daha huzurlu karşılamayı umut ettiklerini ifade eden Vali Varol, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Aziz milletimizin mayasında bulunan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzide örneklerinin yaşandığı bayramlar; yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin ortadan kalktığı müstesna günlerdir. Ancak, Kurban Bayramı’nı bu sene “Asrın Felaketi” diye tabir edilen depremin gölgesinde gerçekleştirmenin ve yitirdiğimiz birçok canlarımızla bayramlaşıp kucaklaşamamanın acısıyla buruk bir şekilde idrak ediyoruz. İnşallah bu zor günleri de atlatarak önümüzdeki bayramları daha mutlu, daha huzurlu karşılayacağız. Daha nice bayramları, bayram gibi yaşayacağız. Bu vesile ile deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bayram süresince, siz değerli Adıyamanlı hemşerilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için Valiliğimizce gerekli olan her türlü tedbir ve önlemler ilgili kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde alınmıştır. Ayrıca Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak hemşerilerimizden istirhamımız, trafik kurallarına uymaları, yorgun ve uykusuz bir şekilde seyahat etmemeleri, özellikle hız kurallarına azami derecede riayet etmeleridir. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için bu konuda lütfen hepimiz üzerimize düşeni yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Adıyamanlı hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Haber Merkezi
EĞİTİM
6 gün önceGENEL
18 gün önceGENEL
25 gün önceASAYİŞ
25 gün önceSPOR
02 Kasım 2026GENEL
02 Kasım 2026GENEL
02 Kasım 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32233 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25564 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15050 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13373 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12746 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.